WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
RomânăEngleză
dispărut adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.lost, missing, deceased
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Intrări care corespund din dicționarul celeilalte limbi
Traduceri principale
EnglezăRomână
missing adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (lost)pierdut, dispărut adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 She finally found her missing keys.
 A găsit în cele din urmă cheile pierdute.
absent adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (not there)absent adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  inexistent adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  dispărut adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 When Nadia looked at the table the next morning, the book was absent.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. Portofelul dispărut a fost găsit a doua zi, sub pat.
extinct adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (species: no longer existing) (specie)dispărut adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The fossil is from an extinct species of reptile.
vanished adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (disappeared)dispărut adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The vanished couple were last seen by the lake.
all gone adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (disappeared)dispărut adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The snow banks in the garden are all gone after this week of warm weather.
gone adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (object: missing)a dispărea vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a lipsi vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  dispărut adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 I left my keys on the kitchen table and now they're gone.
 Mi-am lăsat cheile pe masa din bucătărie și acum au dispărut.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
missing adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (disappeared)dispărut adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The missing soldier was never seen again.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Forme compuse:
EnglezăRomână
MIA adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." initialism (soldier: missing in action)dispărut în misiune expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 The soldier returned home today after being MIA for over one year.
untraceable adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (that cannot be traced or tracked)neidentificabil adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  dispărut fără urmă loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'dispărut' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'dispărut'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Portugheză | Italiană | Germană | Olandeză | Suedeză | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.