WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
RomânăEngleză
cioc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.beak, goatee
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Intrări care corespund din dicționarul celeilalte limbi
Traduceri principale
EnglezăRomână
beak nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (bird's bill)cioc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  plisc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The spoonbill is a type of bird that has a long, spoon-shaped beak.
 Lopătarul este o specie de pasăre, ce are un cioc lung, în formă de lingură.
goatee nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (small pointy beard)cioc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  barbişon s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  ţăcălie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 I think Howard's goatee looks silly; he should shave it off.
beak nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (animal's beak-like mouth)cioc, clonț s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Snapping turtles have sharp beaks.
 Broaștele țestoase au ciocuri ascuțite.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
bill nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (beak of a waterbird)cioc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The duck caught a fish in its bill.
 Raţa a prins un peşte cu ciocul.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Forme compuse:
EnglezăRomână
needle-nose pliers nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors." (long thin pliers)clește cu cioc s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 As the hole was so small I was forced to use a pair of needle-nose pliers to loosen the nut.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'cioc' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'cioc'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Portugheză | Italiană | Germană | Olandeză | Suedeză | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.