WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
RomânăEngleză
cartuş s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.cartridge
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Intrări care corespund din dicționarul celeilalte limbi
Traduceri principale
EnglezăRomână
cartridge nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (bullet casing in guns) (la arme)cartuş s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
toner nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (powdered ink used in printing) (pentru imprimantă)cartuş s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Forme compuse:
EnglezăRomână
blank nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (gun cartridge without bullet)cartuş orb loc.subst.locuțiune substantivală: Grup de două sau mai multe cuvinte care împreună au valoare de substantiv: aducere aminte, părere de rău.
  glonţ orb loc.subst.locuțiune substantivală: Grup de două sau mai multe cuvinte care împreună au valoare de substantiv: aducere aminte, părere de rău.
 Don't worry, the gun is only loaded with blanks.
 Nu te îngrijora, pistolul este încărcat cu cartușe oarbe.
cartouche nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (carved tablet)cartuș s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
cartouche nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (ornate frame) (ramă ornament)cartuș s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
ink cartridge nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (cassette supplying ink to a printer)cartuş cu cerneală s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 This printer may be cheap to buy but the ink cartridges cost a fortune.
ink cartridge nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (replaceable tube supplying ink to a pen)cartuş cu cerneală
 My ink cartridge ran out so I had to switch from fountain pen to pencil.
tracer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (bullet: leaves smoke trail)cartuș trasor s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'cartuş' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'cartuş'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Portugheză | Italiană | Germană | Olandeză | Suedeză | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.