WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
RomânăEngleză
cancer s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.cancer, neoplasm, carcinoma
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Intrări care corespund din dicționarul celeilalte limbi
Traduceri principale
EnglezăRomână
cancer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (disease)cancer s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Lee was diagnosed with cancer when he was only twenty-one.
 Lee a fost diagnosticat cu cancer când avea doar douăzeci și unu de ani.
Cancer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (zodiac sign: Crab) (zodie)Rac s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
  Cancer s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Forme compuse:
EnglezăRomână
breast cancer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (tumour in the breast)cancer mamar s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Women of any age can develop breast cancer.
cancer treatment nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (medical care for cancer)tratament pentru cancer s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Radiation and chemotheraphy are the usual treatments for cancer.
cancer ward nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (hospital: section for cancer patients)pavilion pentru bolnavii de cancer s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 There isn't a cancer ward anymore because patients are either in private or semi-private rooms.
canker nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (plant disease)cancer al lemnului s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  bacterioză s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The dogwood trees have been affected by canker this year and aren't very pretty.
laetrile nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (cancer drug)medicament în tratamentul de cancer s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
lung cancer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (malignant disease affecting the lungs)cancer de plămâni s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 You don't have to be a smoker to get lung cancer.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'cancer' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'cancer'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Portugheză | Italiană | Germană | Olandeză | Suedeză | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.