WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

welfare mother


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"welfare" este afișată mai jos.

Vezi și: mother

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
welfare nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (well-being) (invar.)bunăstare s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 I'm worried about the welfare of the children.
 Mă preocupă bunăstarea copiilor.
welfare nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (government benefits)ajutor social s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  asistenţă socială s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 He lived on welfare for many years.
 A trăit din ajutor social mulţi ani.
 A trăit din asistenţă socială mulţi ani.
welfare nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (happiness)bine s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  stare s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 I'm concerned for your welfare and don't like to see you unhappy.
 Mă preocupă binele tău și nu îmi place să te văd nefericit.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
welfare nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (health)sănătate s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 I'm worried about his physical welfare because he looks ill.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
child welfare nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (services: protect children)protecţia copilului s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Foster parents are an important part of the child welfare system.
on welfare adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (claiming government benefits)pe ajutor social loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
 She was on welfare until she could get back on her feet.
on welfare advadverb: Describes a verb, adjective, adverb, or clause--for example, "come quickly," "very rare," "happening now," "fall down." (on government benefits)pe ajutor social loc.adv.
 Life is not easy for people who live on welfare.
social welfare nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (system of pensions and benefits)ajutor social s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
welfare payments nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors." (government benefits)ajutor social s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Welfare payments helped Kylie provide for her family.
welfare program nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (government benefits scheme)program de ajutor social s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Social Security is a US government welfare program for the elderly.
welfare state nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (nation with social welfare programme)stat care aplică programe de ajutor social s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 All this government intervention will turn Australia into a welfare state.
welfare work nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (social services)servicii sociale s.n.pl.
welfare worker nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. ([sb] who does social or community work)asistent social s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Some welfare workers visit elderly people who live by themselves.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'welfare mother' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'welfare mother'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.