WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

trim one


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"trim" este afișată mai jos.

Vezi și: one

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
trim [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (cut: hair) (păr, barbă)a tunde vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 The hairdresser trimmed John's hair.
 Frizerul l-a tuns pe John.
trim [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (plant, grass: cut)a tunde vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a ajusta vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Melanie trimmed the hedge to make it look neat.
 Melanie a tuns gardul viu ca să arate îngrijit.
trim [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (cut: a beard)a tăia, a tunde vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Henry trims his beard regularly.
 Henry își tunde barba cu regularitate.
trim nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (hair, beard: cut)tunsoare s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 My hair's getting a bit long; it needs a trim.
 Părul meu e un pic cam lung; are nevoie de o tunsoare.
trim adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (neat, tidy)curat, ordonat adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
trim adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (person: slim)subțirel adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  slab adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  zvelt adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 Harriet is a trim woman, probably because she eats healthily and does a lot of exercise.
 Harriet e o femeie subțirică probabil pentru că mănâncă sănătos și face mult sport.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
trim nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (plane: angle between axes) (aeroplan)finisaj s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The pilot adjusted the trim, then put the plane on autopilot.
trim nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (car: interior decor) (maşină)finisaj s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 When you buy a new car, you can usually choose the trim.
trim nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (decorative mouldings) (pe perete)bordură s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The house still had the original doors, windows, and trim.
trim nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (direction of ship's sails)compensator s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 The crew adjusted the trim to take full advantage of the wind.
trim vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (cut to reduce size)a ajusta (prin tăiere) vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
trim vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (decorate)a decora vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
trim [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." figurative (edit, cut) (text)a tăia, a scurta vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 This is a good essay, but it's too long; could you trim it a bit?
trim [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (cut to shape or size)a tăia vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a decupa vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 The dressmaker trimmed the material to fit the pattern. The carpenter trimmed the boards to size.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
in trim advadverb: Describes a verb, adjective, adverb, or clause--for example, "come quickly," "very rare," "happening now," "fall down." (fit and slim)în stare fizică bună
 After she had the baby she was keen to get back in trim as soon as possible.
obstacle course,
trim trail
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(physical training area)cursă cu obstacole loc.subst.locuțiune substantivală: Grup de două sau mai multe cuvinte care împreună au valoare de substantiv: aducere aminte, părere de rău.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'trim one' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'trim one'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.