triangle

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈtraɪæŋgəl/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈtraɪˌæŋgəl/ ,USA pronunciation: respelling(trīang′gəl)

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
triangle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (three-sided shape)triunghi s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 There were cookies in the shape of hearts and triangles.
triangle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (music: triangular instrument)trianglu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The percussion guy plays the triangle and cowbells.
triangle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. figurative (relationship: three people)triunghi s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 He's in a triangle with two women who are cousins.
triangle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (triangular arrangement or form)triunghi s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Fold the paper diagonally to form two triangles.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
equilateral triangle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (with sides of same length)triunghi echilateral s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 All three sides of an equilateral triangle are the same length.
isosceles triangle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (three-sided shape of which two sides are equal)triunghi isoscel s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The basic shape of a fir tree is an isosceles triangle.
right triangle (US),
right-angled triangle (UK)
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(3-sided shape with a right angle)triunghi dreptunghic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'triangle' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:


Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'triangle' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'triangle'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.