throbbing

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈθrɒbɪŋ/

From the verb throb: (⇒ conjugate)
throbbing is: Click the infinitive to see all available inflections
v pres pverb, present participle: -ing verb used descriptively or to form progressive verb--for example, "a singing bird," "It is singing."
Pe pagina aceasta: throbbing, throb

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
throbbing adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (beating, pulsating)vibrant, palpitând adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 I could almost hear my throbbing heart, it was pounding so loud.
throbbing adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." figurative (pain: pounding violently) (durere)violent adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 I had a throbbing headache so took the day off work.
throbbing nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (rhythmic sound)sunet ritmic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 There was a curious throbbing coming from inside the box.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
throb viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (pulsate strongly)a pulsa vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a palpita vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 My foot throbs whenever I stand up.
throb nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (engine: vibration, hum) (a motorului)vibraţie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Can you feel the throb of the turbines beneath your feet?
throb nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (pulsation)puls s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  palpitaţie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 I could feel the throb of the sparrow's heart in my hand.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
throbbing | throb
EnglezăRomână
throbbing pain nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (recurrent ache)durere atroce s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 I've had a throbbing pain in my arm all day long. Ever since I fell I've had a throbbing pain in my head.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'throbbing' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:

Sintagme: [sharp, occasional, constant, painful, light] throbbing, a throbbing [pain, headache, vein], [painful] throbbing in my [back, shoulder, arm], mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'throbbing' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'throbbing'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.