teaser

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈtiːzə/US:USA pronunciation: respellingUSA pronunciation: respelling(tēzər)


Pe pagina aceasta: teaser, tease
'teaser' este un termen alternativ pentru 'tease'. Îl veți regăsi pe unul sau pe mai multe dintre rândurile de mai jos.'teaser' is an alternate term for 'tease'. It is in one or more of the lines below.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
teaser,
tease
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(person who teases) (persoană)amăgitor s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
  seducător s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Don't be such a teaser – just tell me straight!
teaser nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (advertisement)reclamă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The ad was just a teaser to get people into the store.
teaser for [sth] nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (advertisement, preview)extras de film s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  forşpan s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 They've been showing a provocative teaser for tomorrow's episode.
teaser nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. informal (question, puzzle)problemă spinoasă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  bătaie de cap loc.subst.locuțiune substantivală: Grup de două sau mai multe cuvinte care împreună au valoare de substantiv: aducere aminte, părere de rău.
 The puzzle turned out to be a challenging teaser.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
teaser nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (fishing lure) (pescuit)momeală s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
tease vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (make fun of)a râde (de) vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a tachina vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 I got teased at school because my hair looked funny.
 Copiii au râs de mine la şcoală pentru că părul meu arăta ciudat.
 Copiii m-au tachinat la şcoală pentru că părul meu arăta ciudat.
tease viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (disturb, provoke)a provoca vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 He's always teasing.
 Ne provoacă tot timpul.
tease,
teaser
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
informal (person who teases)glumeț s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Your brother's always a tease. I never know if I can trust him.
 Fratele tău e un glumeț. Nu știu niciodată dacă pot avea încredere în el.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
tease nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (flirt) (femeie atrăgătoare)ispită s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 She's such a tease, wearing clothes like that.
 Așa îmbrăcată e o adevărat ispită.
tease vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (annoy)a tachina vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a necăji vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Stop teasing your little sister!
 Nu-ți mai tachina surioara.
 Nu-ți mai necăji surioara.
tease vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (comb hair)a coafa vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 He teased his hair into a beehive style for the party.
 This sentence is not a translation of the original sentence. Și-a coafat părul în sus.
tease vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (tantalize)a tenta, a ispiti vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 She teased us with smells of roasted garlic and herbs.
 Ne tenta (ispitea) cu miros de usturoi prăjit și mărar.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
teaser | tease
EnglezăRomână
brainteaser,
brain-teaser
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(puzzle, riddle)enigmă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  bătaie de cap loc.subst.locuțiune substantivală: Grup de două sau mai multe cuvinte care împreună au valoare de substantiv: aducere aminte, părere de rău.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Sintagme: a [movie, show, video] teaser, a teaser of the (new) [movie], [play, watch, post, share] a [movie] teaser, mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'teaser' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'teaser'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.