suite

Listen:

UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈswiːt/

US:USA pronuncation: IPAUSA pronuncation: IPA/swit; for 3 often sut/

US:USA pronunciation: respellingUSA pronunciation: respelling(swēt or, for 3 often, so̅o̅t)WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
suite nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (hotel: 2+ rooms) (la hotel)apartament s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 For their anniversary trip, Elizabeth and Patrick reserved a suite, rather than just a room.
suite nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (set of matching furniture)set de mobilă s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  garnitură de mobilă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Tim and Lucy have just bought a new suite for their living room.
suite,
bathroom suite
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(matching bathroom fittings)mobilier de baie s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The shop had a suite on offer, consisting of a bath, wash basin, and toilet.
suite nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (software)suită s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
suite nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (musical pieces) (în muzică)suită s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The composer wrote a suite for orchestra.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
suite nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (geology: collection of rocks) (geologie)șir s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  serie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
bridal suite nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (hotel room for newlyweds)apartament nupțial s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  apartament matrimonial s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The bridal suite was booked so we stayed in the penthouse.
en suite advadverb: Describes a verb, adjective, adverb, or clause--for example, "come quickly," "very rare," "happening now," "fall down." (room: adjoining, private)adiacent adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The hotel room has an en suite bathroom.
en suite,
en-suite
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
(bathroom: adjacent)baie proprie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
Notă: A hyphen is used when the adjective precedes the noun.
 The hotel has en-suite bathrooms.
en suite,
en-suite
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(en suite bathroom)baie proprie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
suite of rooms nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (apartment in hotel) (hotel)apartament s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Gonzalez rented a suite of rooms for himself and his wife.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'suite' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:

Sintagme: has an en-suite bathroom, the [hotel's, resort's] honeymoon suite, booked the honeymoon suite, mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'suite' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'suite'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.