WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

sub judice

UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˌsʌbˈdʒuːdɪsi/

US:USA pronunciation: respellingUSA pronunciation: respelling(sub jo̅o̅di sē′; Lat. sŏŏb yo̅o̅di ke′)


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"sub" este afișată mai jos.

Vezi și: judice

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
sub nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. abbreviation, informal (submarine)submarin s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 A Russian nuclear sub is in distress near Alaska.
sub nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US, abbreviation (submarine sandwich)sandviș s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 We split a 12-inch sub for lunch.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
sub for vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." abbr (be substitute for, stand in for)a ține locul loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 I often sub for the English teacher at the public school.
sublieutenant,
also UK: sub lieutenant,
sub-lieutenant
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(military rank below lieutenant)sublocotenent s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
submarine sandwich nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (long sandwich) (în formă de torpilă, din baghetă)sandviș s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
subprime,
sub-prime
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
(loan: below prime rate) (economie)subprim adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
subprofessional,
sub-professional
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(highly-trained assistant)paraprofesionist s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
  consilier al unui profesionist s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
subprofessional,
sub-professional
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
(not to professional standards)subprofesional adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  neconform standardelor profesionale loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'sub judice' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'sub judice'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă
Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.