starringFrom the verb star: (⇒ conjugate)
starring is: Click the infinitive to see all available inflections
v pres pverb, present participle: -ing verb used descriptively or to form progressive verb--for example, "a singing bird," "It is singing."
Pe pagina aceasta: starring, star

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
starring preppreposition: Relates noun or pronoun to another element of sentence--for example, "a picture of John," "She walked from my house to yours." (featuring in a lead role)având în rolul principal expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
  cu participarea loc.prep.locuțiune prepozițională: Grup de cuvinte care împreună au valoare de prepoziție: în fața, pe deasupra.
  cu prep.prepoziție: Exprimă raporturi sintactice de dependență între părțile unei propoziții: pe, pentru, despre.
 We watched a movie about a pool player starring Paul Newman.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
star nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (celestial body)stea s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The Sun is one of many stars.
 Soarele este una dintre numeroasele stele.
star nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (celebrity)stea, vedetă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  star s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 She is a big Hollywood star.
 Ea este o mare stea la Hollywood.
 Ea este un mare star la Hollywood.
star nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (asterisk)steluță s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 To speak to an operator, press star.
 Pentru a vorbi cu un operator, apăsați tasta steluță.
star [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (mark with an asterisk)a marca cu asterisc vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a bifa vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 The teacher starred the correct answers.
 Profesoara a marcat cu un asterisc răspunsurile corecte.
 Profesoara a bifat răspunsurile corecte.
star in [sth] vi + prep (play a leading role)a juca rolul principal vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 The famous actress stars in a new drama.
 Renumita actriță joacă unul din rolurile principale în noua dramă.
star adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (excellent, finest)premiant s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
  premiantă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 She is the star pupil in the class.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. El a devenit premiantul clasei după îndelungi eforturi.
 Ea este premianta clasei.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
star nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (main performer)vedetă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  star s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Our daughter is the star of the show.
 Fiica noastră e vedeta spectacolului.
 Fiica noastră e starul emisiunii.
star,
stars
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
figurative (destiny) (norocoasă)stea s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Go to the city and follow your star.
 Mută-te în oraș și urmează-ți steaua norocoasă.
star nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (geometric figure)stea s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The artists traced a star on the canvas.
 Pictorii au desenat o stea pe pânză.
star nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (prominent person)star s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  campion s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Duane is the star of the sales team.
 Duane e starul echipei de vânzări.
 Duane e campionul echipei de vânzări.
star nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (military decoration)stea s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 That general has four stars.
 Generalul are patru stele.
star nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (award, rating) (Michelin)stea s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 This restaurant has two Michelin stars. In London, we stayed in a five-star hotel.
star [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (set with stars)a decora cu steluțe expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 The students starred their art projects.
 Elevii și-au decorat lucrările de artă cu steluțe.
star [sb] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (feature: a performer)a avea în distribuție expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 The new movie stars my favourite actor.
 Noul film îl are în distribuție pe actorul meu preferat.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'starring' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'starring'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă
Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.