sobbing

UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈsɒbɪŋ/

From the verb sob: (⇒ conjugate)
sobbing is: Click the infinitive to see all available inflections
v pres pverb, present participle: -ing verb used descriptively or to form progressive verb--for example, "a singing bird," "It is singing."
Pe pagina aceasta: sobbing, sob

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
sobbing nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (act of weeping)suspin s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Rachel tried to stop her sobbing and calm down.
sobbing nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (sound of weeping)suspin s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  hohot s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The sound of sobbing could be heard throughout the old house.
sobbing adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (person: weeping)care suspină expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 There are rumors that the ghost of a sobbing woman haunts this graveyard.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
sob viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (cry)a suspina vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a hohoti vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 Rachel's boyfriend had dumped her and she was sobbing in the girls' restroom.
sob nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (crying sound)suspin s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Oliver grew calmer and his sobs subsided.
sob [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (say with sobs)a spune suspinând expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 "But I don't want to go," the little girl sobbed.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'sobbing' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:


Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'sobbing' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'sobbing'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă
Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.