shuffling

US:USA pronunciation: respellingUSA pronunciation: respelling(shufling)

From the verb shuffle: (⇒ conjugate)
shuffling is: Click the infinitive to see all available inflections
v pres pverb, present participle: -ing verb used descriptively or to form progressive verb--for example, "a singing bird," "It is singing."
Pe pagina aceasta: shuffling, shuffle

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
shuffling adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (gait: draggy)târșâit adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
shuffling adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (manner: evasive) (manieră)evaziv adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  ocolitor adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
shuffle viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (walk slowly)a-și târî picioarele loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 The old man shuffled along the street.
shuffle viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (mix playing cards) (cărți de joc)a amesteca vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Emma shuffled and then dealt.
shuffle [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (playing cards: mix randomly)a amesteca cărţile de joc expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
  a face cărţile loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 The dealer shuffled the pack.
shuffle [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (mix carelessly) (cu nervozitate)a așeza la loc, a schimba locul vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 The boss shuffled his papers nervously, not knowing what to say to the employee he had just fired.
shuffle [sth/sb] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (employees: reassign jobs)a reorganiza vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a remania vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 The company is shuffling its staff in an effort to save jobs, but still cut costs.
shuffle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (slow walk)târşâit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The old lady moved across the road at a shuffle.
shuffle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (random mixing of playing cards)amestecare (a cărţilor) s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 One of the players complained that the shuffle hadn't been thorough enough.
shuffle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (music player: random order) (de redare a melodiilor)mod aleatoriu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 James put his music player on shuffle.
shuffle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (mixing)amestecare s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
shuffle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (rustling sound)foșnăit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  fâșâit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Lauren thought she was alone in the office, but then she heard the shuffle of papers behind her.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'shuffling' găsit și în aceste intrări:
Română:


Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'shuffling' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'shuffling'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.