WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

rubber boots


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"rubber" este afișată mai jos.

Vezi și: boots

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (latex material)cauciuc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Tyres are made of rubber.
 Anvelopele sunt făcute din cauciuc.
rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK (eraser for mistakes)gumă de șters s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Betty used a rubber to erase her mistake.
 Betty a folosit o gumă de șters ca să își șteargă greșeala.
rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. slang (condom) (argou)prezervativ s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Lily always carries a rubber in her purse, just in case.
 Lily are mereu un prezervativ în geantă, pentru că nu se știe niciodată.
rubber n as adjnoun as adjective: Describes another noun--for example, "boat race," "dogfood." (made of rubber)din cauciuc loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
  cauciucat adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 Robert wears rubber gloves to do the washing up.
 Robert folosește mănuși din cauciuc când spală.
rubbers nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors." US, Can (waterproof boots)galoși s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
 Ted was wearing his rubbers because of the rain.
 Ted era încălțat cu galoși din cauza ploii.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (set of games)partidă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 After dinner, they sat at the card table to play a few rubbers.
rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (rubber game, rubber match)meci decisiv s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The score was even, so they played a rubber.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
consistency of rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. informal (food: chewiness)consistenţa cauciucului s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Everything was excellent except for the calamari, which had the consistency of rubber.
foam rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (spongy material used as stuffing)burete de umplutură s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The seat cushions were filled with foam rubber.
hard rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (vulcanized rubber)cauciuc vulcanizat s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The truck's tires were made of hard rubber.
natural rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (latex made from sap of the rubber tree)cauciuc natural s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 These gloves are made from plastic, but those are natural rubber.
neoprene rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (water-resistant synthetic material)cauciuc neopren s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 My wetsuit is made from neoprene rubber.
rubber band nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (elastic band)elastic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The postman uses rubber bands to bundle together letters for the same address.
rubber duck nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (duck-shaped bath toy) (copii)rață pentru băiță s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Children often play with rubber ducks at bathtime.
rubber ducky,
rubber duckie
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
informal (duck-shaped bath toy) (copii)rață pentru băiță s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
rubber game,
rubber match
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(match that decides the winner)meci decisiv s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  (care stabilește câștigătorul)baraj s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
rubber stamp nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (handheld printing tool)ştampilă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Rubber stamps are often used to mark packages "fragile".
rubber stamp nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. figurative ([sb] approving automatically) (figurat, despre persoane)de mucava adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  a aproba fără discuții, a aproba automat loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
synthetic rubber nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (artificial, flexible material)cauciuc sintetic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
vulcanized rubber,
also UK: vulcanised rubber
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(strengthened rubber for tyres, etc.)cauciuc vulcanizat s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Automobile tires are made of a strong vulcanized rubber.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'rubber boots' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'rubber boots' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'rubber boots'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.