WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

purchase account


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"purchase" este afișată mai jos.

Vezi și: account

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
purchase [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." slightly formal (buy)a cumpăra, a achiziţiona vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 I purchased some office supplies yesterday.
 Ieri am cumpărat nişte materiale de birou.
purchase nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (something bought)cumpărare, achiziţie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The bike purchase was well worth the money.
 This sentence is not a translation of the original sentence. Cumpărarea bicicletei a fost o decizie bună.
purchase nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (act of buying)cumpărături s.f.pl.: Substantiv feminin, forma de plural
  achiziţie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The purchase went quickly.
 Cumpărăturile au mers repede.
 Achiziţia a mers repede.
purchase nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (grip, hold)a se agăța, a se prinde vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
  a se ancora la vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
  a adera vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 The car skidded wildly as the tyres failed to get a purchase on the wet road.
 Mașina a derapat puternic deoarece cauciucurile nu au reușit să se agațe (or: să se prindă) de drumul ud.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
purchase vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (acquire)a achiziționa vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 I purchased two new properties today.
 Am achiziționat două noi proprietăți astăzi.
purchase vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (gain influence through bribery)a cumpăra vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a mitui vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 They suspected the police did nothing because they had been purchased by the Mafia.
 Bănuiau că polițiștii nu au făcut nimic pentru că fuseseră cumpărați de mafie.
 Bănuiau că polițiștii nu au făcut nimic pentru că fuseseră mituiţi de mafie.
purchase [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." slightly formal (be adequate to buy)a cumpăra vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a ajunge pentru vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 One Euro purchases little more than a cup of coffee.
 Un Euro poate cumpăra o ceașcă de cafea și încă ceva.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
hire purchase nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK (buying [sth] by installments)cumpărare în rate s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
installment plan (US),
instalment plan (Can,
UK)
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(finance: payment in installments)plan de rate s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
purchase order nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (document requesting to buy [sth])ordin de cumpărare s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 We have received your purchase order and will dispatch the goods immediately.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'purchase account' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'purchase account'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.