WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

provided with shoes or boots


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"provided" este afișată mai jos.

Vezi și: with | shoes | or | boots
Pe pagina aceasta: provided, provide

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
provided adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (given)la dispoziţie loc.adv.
  la îndemână loc.adv.
Notă: Follows the noun.
 Do the best you can with the provided materials.
 Descurcă-te cum poţi mai bine cu materialele pe care le ai la dispoziţie.
provided,
provided that,
providing,
providing that
conjconjunction: Connects words, clauses, and sentences--for example, "and," "but," "because," "in order that."
(on condition that)dacă conj.conjuncție: Parte de vorbire neflexibilă care leagă două propoziții într-o frază sau două cuvinte cu același rol sintactic într-o propoziție: dacă, fiindcă, deoarece.
  cu condiția să loc.conj.locuțiune conjuncțională: Grup de cuvinte cu valoare de conjuncție, făcând legătura între două propoziții: cu toate că, îndată ce, ori de câte ori.
 I will come to visit you tomorrow, provided it doesn't rain.
 O să te vizitez mâine dacă nu plouă.
 O să te vizitez mâine cu condiția să nu plouă.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
provide [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (furnish, supply)a asigura vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a furniza vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 I'll provide the tent if you provide the food.
 Eu voi asigura cortul dacă voi veţi asigura mâncarea.
 Eu voi furniza cortul dacă voi veţi furniza mâncarea.
provide [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (give, yield)a asigura vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  (colocvial)a da vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 One cow provides enough milk for a family.
 O vacă asigură laptele suficient unei familii.
 O vacă dă laptele suficient unei familii.
provide [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (make available) (transport)a asigura vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Will you provide transport to and from the party?
 Asigurați transportul la petrecere și înapoi?
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
provide vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (law: stipulate)a stipula vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a prevedea vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 The contract provides that the landlord pay for upkeep.
 Contractul stipulează că proprietarul plătește întreținerea.
 Contractul prevede că proprietarul plătește întreținerea.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
provided | provide
EnglezăRomână
provided always conjconjunction: Connects words, clauses, and sentences--for example, "and," "but," "because," "in order that." (as long as)cu condiţia ca loc.conj.locuțiune conjuncțională: Grup de cuvinte cu valoare de conjuncție, făcând legătura între două propoziții: cu toate că, îndată ce, ori de câte ori.
 The product may be replaced free of charge, provided always that the purchaser has complied with the terms of use.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'provided with shoes or boots' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'provided with shoes or boots'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.