WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

pedal car


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"pedal" este afișată mai jos.

Vezi și: car

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
pedal nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (cycle: footrest)pedală s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 One of my pedals came off so I had to walk home.
pedal viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (cycle)a pedala vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 I was pedalling like mad but didn't seem to be getting anywhere.
pedal vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (cycle: move by pedalling)a pedala vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
pedal nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (musical instrument: foot lever)pedală s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 You can work the cymbals by using this pedal here.
pedal nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (vehicle: foot control)pedală s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Cars with manual transmissions have three pedals: the accelerator, the brake, and the clutch.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
accelerator,
accelerator pedal
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(vehicle's speed-control pedal)accelerație s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The driver put his foot down hard on the accelerator.
backpedal,
back-pedal
viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived."
(pedal backwards)a pedala înapoi expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
backpedal,
back-pedal
viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived."
figurative, informal (go against [sth] previously said)a da înapoi loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
  a nu mai recunoaște loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
brake pedal nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (for stopping vehicle)pedală de frână s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Do not forget to press the brake pedal; the car won't stop by itself.
gas pedal nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (accelerator)pedală de accelerație s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 She slammed on the gas pedal and sped down the street.
pedal pushers nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors." (women's short trousers)bermude s.f.pl.: Substantiv feminin, forma de plural
 My mom used to wear pedal pushers all summer long.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'pedal car' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'pedal car'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă
Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.