pant

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈpænt/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/pænt/ ,USA pronunciation: respelling(pant)

Pe pagina aceasta: pant, pants
'pant' este un termen alternativ pentru 'pants'. Îl veți regăsi pe unul sau pe mai multe dintre rândurile de mai jos.'pant' is an alternate term for 'pants'. It is in one or more of the lines below.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
pant viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (dog: breathe noisily)a gâfâi vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 Our old dog was panting in the heat.
pant viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (breathe quickly)a gâfâi vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a respira des și greu expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 Cheryl was panting after her morning run.
pant nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (gasp)gâfâit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Anthony's pants of effort showed how hard he was working.
pant [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (say [sth] with gasps)a spune gâfâind expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 "Look out," Elaine panted. "He's gaining on us."
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
pant for [sth] vtr phrasal insepphrasal verb, transitive, inseparable: Verb with adverb(s) or preposition(s), having special meaning, not divisible--for example,"go with" [=combine nicely]: "Those red shoes don't go with my dress." NOT [S]"Those red shoes don't go my dress with."[/S] figurative (desire, long for) (figurat)a-și dori cu înverșunare expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
  a tânji după vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 After Glenn double-crossed him, Adam was panting for revenge.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
pants (US),
trousers (UK)
nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors."
(clothing for the legs)pantaloni s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
  (colocvial)nădragi s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
 Mary's pants had a hole in the knee.
 Pantalonii lui Mary aveau o gaură în genunchi.
pants (UK),
underpants (US)
nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors."
(underwear)chiloți s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
 Jeff put on his pants and vest and a pair of jeans. Brian packed five pairs of underpants in his suitcase.
 Jeff și-a pus chiloții, maieul și o pereche de blugi peste. Brian și-a pus în valiză cinci perechi de chiloți.
pants (UK),
panties (US)
nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors."
(women's or girls' underpants)chiloți de damă s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
  budigăi s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
 Under her skirt, Judy wore lace pants. Patricia bought herself some new panties with a lace frill.
pants,
pant (US),
trouser (UK)
n as adjnoun as adjective: Describes another noun--for example, "boat race," "dogfood."
mainly US (relating to trousers)de pantalon loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
 This pant leg isn't wide enough.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
pants adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." UK, slang (inferior)porcărie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  rateu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  pârnaie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 That film was pants.
pants at [sth] adj + prep UK, slang (person: incompetent, useless) (figurat)varză, tămâie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  a nu se pricepe deloc la expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 I'm pants at football, and John's pants at chess.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
pant | pants
EnglezăRomână
pant for breath v exprverbal expression: Phrase with special meaning functioning as verb--for example, "put their heads together," "come to an end." (gasp, breathe with difficulty)a răsufla greu expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
  a gâfâi vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
Notă: Usually used in continuous tenses
 I was panting for breath as I reached the top stair.
pant suit (US),
pantsuit (US),
trouser suit (UK)
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
US (women's shirt and trousers)costum cu pantaloni s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Sheryl bought herself a new pantsuit that really looks good on her.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'pant' găsit și în aceste intrări:
Română:

Sintagme: hem the pant leg, the pant legs are too [long, short], what is your pant size?, mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'pant' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'pant'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.