WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

paddle tumbler


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"paddle" este afișată mai jos.

Vezi și: tumbler

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
paddle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (oar for a canoe, etc.) (pentru barcă)vâslă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  ramă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Justin lost his paddle and found himself at the mercy of the current.
paddle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (table-tennis bat) (ping pong)paletă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Audrey raised her paddle, ready for the game.
paddle viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (row using a paddle)a vâsli vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 Megan paddled along the river.
paddle vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (a boat)a vâsli vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a trage la vâsle loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
paddle viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (swim like a dog)a se bălăci vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
 Ian can't really swim yet, but he paddles.
paddle viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (walk in shallow water)a se bălăci vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
 The children took their buckets and spades down the beach to paddle in the sea.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
paddle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (flat bladed tool)paletă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 You can make the dough in your food processor if it has a paddle.
paddle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (blade of a paddle wheel)pală s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  zbat s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The paddles turn and the boat moves through the water.
paddle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (blade of a waterwheel)pală s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  zbat s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 As the wheel turns, water runs off its paddles.
paddle vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (punish child)a bate vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a trage una la fund loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
paddle boat nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (small boat with pedals)hidrobicicletă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
paddle steamer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (steamboat)barcă cu aburi s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
paddle tennis nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (tennis-like sport played with bats) (sport)paddle tennis s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 She preferred playing paddle tennis, as it was less exhausting than the larger court used in regular tennis.
paddle wheel nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (wheel that propels a paddle boat)propulsie de hidrobicicletă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'paddle tumbler' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'paddle tumbler'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.