WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

nodding lilac


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"nodding" este afișată mai jos.

Vezi și: lilac
Pe pagina aceasta: nodding, nod

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
nodding adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (head motion)care dă din cap loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
 Sam watched the nodding head of the donkey as it moved forward.
nodding adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (swaying)unduitor adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  care se apleacă loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
 The wind passed over the nodding flowers.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
nod nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (head motion)semn (cu capul) s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Tom greeted the audience with a nod.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. Și-a dat seama că trebuie să plece când a văzut că i-a făcut semn cu capul.
nod viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (head gesture: yes)a da din cap afirmativ expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 Kyle nodded in agreement.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. A dat din cap afirmativ și mi-a confirmat că este de acord să plec în excursie.
nod viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (head gesture: hello)a saluta (dând din cap) vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Sarah nodded in greeting to her friend.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. M-a salutat dând din cap și și-a văzut de drum.
a nod to [sb/sth] nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. figurative (allusion)aluzie s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  referire s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 There was definitely a nod to Ray Charles in the musician's melody.
 Exista, cu siguranță, o aluzie la Ray Charles în melodia muzicianului.
nod,
nod to [sb]
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(acknowledgement)recunoaștere s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The actor's nod to his director, as he accepted the award, was an expression of his gratitude.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. Maestrul a fost măgulit de recunoașterea primită din partea fostului său student.
nod [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (head: move up and down)a da din cap afirmativ expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
  a da din cap în semn că da expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 He nodded his head in affirmation.
 A dat din cap afirmativ.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
nod viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (point in a direction)a arăta dând din cap expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
  a arăta pe mutește expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 When Erin asked where to go the guard nodded at the elevator.
nod viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (sway)a se apleca în bătaia vântului vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
 The trees nodded in the wind.
nod viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (become sleepy)a moțăi vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 The students started nodding during the long lecture.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'nodding lilac' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'nodding lilac'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă
Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.