mileage

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈmaɪlɪdʒ/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈmaɪlɪdʒ/ ,USA pronunciation: respelling(mīlij)


WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
mileage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (car: total miles)kilometraj s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The truck's mileage was over 200,000 miles, but it still ran well.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
mileage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (car: fuel efficiency)consum s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The car gets great mileage, but it's not very big.
mileage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (traveling allowance)cheltuieli de călătorie, cheltuieli de deplasare s.f.pl.: Substantiv feminin, forma de plural
 The businessman got a 200 dollar mileage for his trip.
mileage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (distance in miles)distanță s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The hikers covered a lot of mileage on the first day.
mileage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (use, profit)folosire îndelungată s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  rezistență s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Dan got a lot of mileage out of his old lawnmower.
mileage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. informal (credibility) (opinii)greutate s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  credibilitate s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  impact s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Richard's opinion carries some mileage in this department.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
car mileage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (ratio of distance to fuel consumption)kilometraj s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
car mileage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (miles travelled)kilometraj s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'mileage' găsit și în aceste intrări:
Română:

În Liste: Limits, mai mult...
Sintagme: the mileage rate of the [car, truck, vehicle], [directors, sales executives] have a mileage allowance, are paid mileage reimbursements, mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'mileage' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'mileage'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.