middling

UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈmɪdlɪŋ/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈmɪdlɪŋ/ ,USA pronunciation: respelling(midling)

From the verb middle: (⇒ conjugate)
middling is: Click the infinitive to see all available inflections
v pres pverb, present participle: -ing verb used descriptively or to form progressive verb--for example, "a singing bird," "It is singing."
Pe pagina aceasta: middling, middle

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
middling adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (average)mediu adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  mediocru adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
middle adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (halfway) (jumătate)mijloc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  jumătate s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 He stopped to rest at the middle point of his journey.
 S-a oprit să se odinească la mijlocul călătoriei sale.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. S-a întors de la jumătatea drumului.
middle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (distance: halfway point)mijloc, centru s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The 50-yard line is in the middle of the football field.
 Linia de 45 m este la mijlocul (or: centrul) terenului de fotbal.
middle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (centre)centru s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 There is a dot in the middle of the circle.
 Există un punct în centrul cercului.
middle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (time: halfway point)mijloc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 I lost interest in the middle of the film.
 Mi-am pierdut interesul la mijlocul filmului.
middle adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (intermediate)intermediar adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  de mijloc loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
 This project has five phases; we are currently working on one of the middle phases.
 Proiectul are cinci faze. Acum lucrăm la una dintre fazele intermediare.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
middle adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (period of a language) (limbă)mediu adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 Many people don't realise that Chaucer wrote "The Canterbury Tales" in Middle English.
middle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. informal (waist)talie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 His middle kept expanding, so he had to buy new, bigger clothes.
middle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (middle part of a syllogism) (silogism)termen mijlociu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 In a syllogism, the middle is excluded from the conclusion.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'middling' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'middling'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă
Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.