lookout

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈlʊkaʊt/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈlʊkˌaʊt/ ,USA pronunciation: respelling(lŏŏkout′)

Pe pagina aceasta: lookout, look out

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
lookout nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (observation post)post de supraveghere s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The police sat at the lookout, watching for criminal activity.
 Polițiștii stăteau la postul de supraveghere, pândind activități criminale.
lookout nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (person: keeps watch)observator s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 The neighborhood watch made sure there was always someone acting as a lookout after the local burglary.
 Agenții de securitate din cartier s-au asigurat că există permanent un observator, după ce a avut loc o spargere acolo.
lookout nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK, informal (object of concern)problemă, opțiune s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 If James wants to gamble away all his money and end up penniless, that's entirely his lookout.
 Dacă James vrea să-și joace toți banii la jocuri de noroc și să rămână fără niciun ban, este problema (or: opțiunea) lui.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
Look out! vi phrasalphrasal verb, intransitive: Verb with adverb(s) or preposition(s), having special meaning and not taking direct object--for example, "make up" [=reconcile]: "After they fought, they made up." (be careful!)a fi atent loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
  a avea grijă loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 Look out, an earthquake just started!
look out vi phrasalphrasal verb, intransitive: Verb with adverb(s) or preposition(s), having special meaning and not taking direct object--for example, "make up" [=reconcile]: "After they fought, they made up." (observe from indoors)a se uita pe fereastră expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 If you look out from the window, you can see the ocean.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
lookout | look out
EnglezăRomână
keep on the lookout,
stay on the lookout
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
(keep watch)la pândă loc.adv.
 I'll keep on the lookout and let you know if I spot anything unusual.
keep on the lookout for [sth/sb],
stay on the lookout for [sth/sb]
v exprverbal expression: Phrase with special meaning functioning as verb--for example, "put their heads together," "come to an end."
(remain vigilant for)a fi vigilent, a fi precaut expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
  a sta cu ochii în patru, a fi cu ochii în patru expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 Stay on the lookout for any suspicious activity in your neighborhood.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'lookout' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:

Sintagme: manning the lookout, abandoned his lookout, was [put, placed] on lookout (for the night), mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'lookout' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'lookout'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.