knuckle

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈnʌkəl/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈnʌkəl/ ,USA pronunciation: respelling(nukəl)

Inflections of 'knuckle' (v): (⇒ conjugate)
knuckles
v 3rd person singular
knuckling
v pres pverb, present participle: -ing verb used descriptively or to form progressive verb--for example, "a singing bird," "It is singing."
knuckled
v pastverb, past simple: Past tense--for example, "He saw the man." "She laughed."
knuckled
v past pverb, past participle: Verb form used descriptively or to form verbs--for example, "the locked door," "The door has been locked."

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
knuckle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. usually plural (finger joint)articulaţie (a degetului) s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Sean punched the bag so hard that he split his knuckles.
knuckle nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (cut of meat)pulpă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  ciolan s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 A knuckle of ham is best cooked slowly to retain its tenderness.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
knuckle [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (push a knuckle into)a masa vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Tim knuckled his shoulder to try to loosen the muscle.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Locuțiuni verbale
EnglezăRomână
knuckle down vi phrasalphrasal verb, intransitive: Verb with adverb(s) or preposition(s), having special meaning and not taking direct object--for example, "make up" [=reconcile]: "After they fought, they made up." slang (apply yourself to a task) (figurat, familiar)a se pune pe treabă, a se apuca de lucru expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 You had better start knuckling down in school, or you'll never graduate.
knuckle down to [sth] vi phrasal + prep slang (apply yourself)a se pune pe, a se apuca de vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
 We don't have much time for this project. We'd better knuckle down to work.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
knuckle of ham nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (pork joint)ciolan de porc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 A knuckle of ham is best cooked slowly to keep the meat tender.
knuckleduster,
knuckle-duster
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
often plural (weapon worn on the fingers) (inele sudate)rozetă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  box s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'knuckle' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Sintagme: go on a white-knuckle ride, was wearing knuckle [breakers, dusters], bare-knuckle [boxing, fighting, fighters], mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'knuckle' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'knuckle'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.