WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

income tax liability


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"income" este afișată mai jos.

Vezi și: tax | liability

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (personal earnings)venit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 He has a very high annual income.
 El are un venit anual foarte mare.
income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (profit)profit, venit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 We had $3000 income after expenses.
 Am avut un profit de 3000 de dolari după ce am scăzut cheltuielile.
income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (gross receipts)venit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The business had a substantial income, even before expenses.
 Afacerea aduce un venit substanţial, chiar şi înainte de scăderea cheltuielilor.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (investment earnings)câștig s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  profit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The income from the investment was substantial.
income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (interest earnings)câștig din dobândă s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 This investment will provide you with a 4% income.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
discretionary income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (money for luxuries)bani de buzunar s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
 I spend quite a lot of my discretionary income on music and books.
disposable income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (money available for luxuries)venit disponibil s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  venit net s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Disposable income is what you have left after you have paid for all the essentials like rent, bills, and food.
earned income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (money earned from work)venit câştigat s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Earned income does not include interest or investment income. His bills were much greater than his earned income could pay.
fixed income,
fixed-income
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
(with a set rate)venit fix s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The fixed-income housing was rent controlled at a low price.
gross income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (earnings before tax)venit brut s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 On the application, do you want me to put down my gross income per month or how much I get after they take out taxes?
guaranteed income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (assured wage)venit garantat s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 I prefer the guaranteed income of a salary to the insecurity of contract consulting.
high income,
high-income
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(large earnings)venit ridicat s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
Notă: hyphen used when term is an adj before a noun
 You need a high income in order to live in central London.
high-income n as adjnoun as adjective: Describes another noun--for example, "boat race," "dogfood." (with a higher than average income)cu venit mare loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
  cu salariu mare loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
  înstărit adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 High-income taxpayers no longer receive child benefit.
income statement nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (report of earnings)contul de profit şi pierderi s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
income tax nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (revenue paid on earnings)impozit pe venit s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The amount of income tax I have to pay seems to increase every year.
low-income,
low income
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
(of or on low earnings)cu venituri modeste loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
Notă: hyphen omitted when term is an adj after a noun
 This apartment complex is geared to low-income families.
 Acest complex de apartamente vizează familiile cu venituri modeste.
net income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (earnings after tax)câştig net s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The company's net income is quite low in comparison to last year.
operating income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (actual earnings before tax)venit brut s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
six-figure income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (earnings of thousands of pounds a year)venit de şase cifre s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 I'll be earning a six-figure income in my new job.
six-figure income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (earnings of hundreds of thousands of dollars a year)venit de şase cifre s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
taxable income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (earnings on which tax must be paid)venit impozitabil s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 My taxable income last year was just over £21,000.
unearned income nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (money gained by means other than work)venituri nemuncite s.n.pl.
 In addition to his salary, he also has unearned income such as interest on his savings account.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'income tax liability' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'income tax liability'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.