howling

UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈhaʊlɪŋ/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈhaʊlɪŋ/ ,USA pronunciation: respelling(houling)

Pe pagina aceasta: howling, howl
'howling' este un termen alternativ pentru 'howl'. Îl veți regăsi pe unul sau pe mai multe dintre rândurile de mai jos.'howling' is an alternate term for 'howl'. It is in one or more of the lines below.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
howling nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (crying sound of a dog, etc.) (de câine)urlet s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  strigăt prelung s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Mark heard howling coming from the kennel.
howling adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." figurative, informal (success, etc.: total)răsunător adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The movie turned out to be a howling success.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
howl viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (dog, wolf: cry)a urla vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 At night, Seth could always hear his dog howling at the moon.
 Noaptea, Seth își auzea mereu câinele urlând la lună.
howl viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (person: cry out)a urla vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a zbiera vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 Lily howled like it was the end of the world when she stubbed her toe.
 Lily a urlat de parcă era sfârșitul lumii, când s-a lovit la picior.
howl nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (cry of a dog or wolf) (despre câini, lupi)urlet s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The wolf's howl was heard for miles around.
 Urletul lupului a fost auzit pe o rază de câteva mile.
howling nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (cry of pain, etc.)urlet s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  răcnet, zbieret s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Peter heard Gary's howling from the other side of the house.
 Peter a auzit urletul lui Gary din cealaltă parte a casei.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
howling nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. figurative (sound of wind) (despre vânt)şuierat s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  vuiet s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 At the top of the mountain the howling of the wind was very loud.
howl nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. slang, figurative ([sth] or [sb] hilarious)comic, hazliu adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 That joke's a howl, you have to tell it to Jenna.
howl viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." figurative ([sb]: complain)a urla vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a zbiera vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 Every time he doesn't get what he wants, Jimmy goes off to howl to his mom.
howl viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (laugh)a râde vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 The new comedian made the audience howl.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
howling | howl
EnglezăRomână
howling wind nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (loud, strong wind)vânt puternic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Driving rain and a howling wind turned their trek across the moor into a dangerous nightmare.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'howling' găsit și în aceste intrări:
Română:


Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'howling' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'howling'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.