hoop

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈhuːp/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/hup, hʊp/ ,USA pronunciation: respelling(ho̅o̅p, hŏŏp)


WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
hoop nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (circular object)cerc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  inel s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The circus trainer forced the tiger to jump through a hoop.
 Dresorul a forțat tigrul să sară prin cerc.
hoop nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (basketball) (la basket)inelul coşului s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The player got the ball through the hoop without even touching the rim.
 Jucătorul a băgat mingea prin inelul coșului, fără a atinge nici măcar marginea.
hoop nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (earring)cercel rotund s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Dana had two large hoops in her ears.
 Dana avea doi cercei rotunzi în urechi.
hoop n as adjnoun as adjective: Describes another noun--for example, "boat race," "dogfood." (hooped: in the shape of a hoop)în formă de inel expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
hoop n as adjnoun as adjective: Describes another noun--for example, "boat race," "dogfood." (hooped: having a hoop, hoops)care are inele, care are cercuri expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
hoop nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (barrel hoop)cerc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The barrel maker set the barrel staves into the hoops to make a new barrel.
hula hoop nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (toy)cerc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Angie liked to play with a hula hoop during her breaks.
hoop nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (skirt)crinolină s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The actress needed a skirt with a big hoop to play her part as a rich aristocrat from the 18th century.
hoop nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors." informal (basketball) (la basket)inelul coşului s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
basketball hoop nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (ring of a basketball net)coș de baschet s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Basketball hoops are set 10 feet off the ground which puts them in easy reach of a seven foot player.
Hula Hoop,
hula hoop
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
® (toy: plastic hoop)cercuri s.n.pl.
Notă: As a registered trademark, “Hula Hoop” should be capitalized, but it is usually not capitalized in informal communication.
 The hula hoop craze lasted for about six months in 1958.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'hoop' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:

Sintagme: hoop earrings, jumped through the hula hoop, spins the hoop around her [waist, hips], mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'hoop' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'hoop'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.