entertaining

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˌɛntərˈteɪnɪŋ/US:USA pronunciation: respellingUSA pronunciation: respelling(en′tər tāning)

Pe pagina aceasta: entertaining, entertain

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
entertaining adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (interesting)distractiv adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  amuzant adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 At dinner, the host told the guest a number of entertaining stories about her youth.
entertaining nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (hospitality)a primi în vizită expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
  a avea musafiri expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 They haven't done much entertaining since their baby was born.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
entertain [sb] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (have as guests)a primi în vizită pe expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
  a avea musafiri pe expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 We're entertaining my boss and his wife for the weekend.
entertain viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (be amusing)a distra vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Some TV shows manage to entertain and educate at the same time.
entertain viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (have guests)a avea musafiri expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
  a fi gazdă expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 The high-flying couple entertain every weekend.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
entertain vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (idea)a cocheta cu (ideea) vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
entertain vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (people) (despre oaspeţi, musafiri)a distra, a amuza vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a întreţine vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'entertaining' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:

Sintagme: the entertaining of the [guests, visitors, kids], is in charge of the entertaining of the [guests], one of her hobbies is entertaining, mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'entertaining' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'entertaining'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.