WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

dollar sign


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"dollar" este afișată mai jos.

Vezi și: sign

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
the dollar,
the US Dollar
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
uncountable (US currency)dolar s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 The dollar is strong against the Japanese yen these days.
dollars nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors." countable (US currency)dolar s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 The company prefers to keep all its transactions in dollars.
dollar nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. countable, often plural (US money: dollar bill)bancnotă de 1 dolar s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Linda pulled a dollar out of her pocket.
the dollar nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (non-US currency)dolar s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Australia and Canada have currencies named the dollar.
dollars nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors." countable (non-US money)dolar s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 We paid 250 thousand dollars for our unit in Sydney.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
almighty dollar nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (money, wealth)banul atotputernic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 His comfortable lifestyle was the result of learning to profit from the almighty dollar.
bet your bottom dollar v exprverbal expression: Phrase with special meaning functioning as verb--for example, "put their heads together," "come to an end." US, figurative, informal (be certain)a paria cu viața expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
  a jura pe ce ai mai sfânt expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
  a fi sigur că expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 You can bet your bottom dollar I'll get home in time for supper.
Canadian dollar,
Canadian Dollar
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(currency of Canada)dolar canadian s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 You can use US dollars in Canada, but it's a good idea to get some Canadian dollars before you go, as you'll get a better exchange rate.
dollar store (US),
pound shop (UK)
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(shop selling cheap items)magazin de chilipiruri s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  magazin cu produse la preț unic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 These sunglasses were only a buck at the dollar store. Jane's present looked as if it had been bought in a pound shop.
five-dollar bill,
five dollar bill
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
US, Can (banknote: $5)bancnotă de cinci dolari
 I paid for my lunch with a five-dollar bill.
half dollar nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US, Can (50-cent coin)monedă de cincizeci de cenți s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 It is rare to come across a half-dollar coin anymore.
hundred-dollar bill,
hundred dollar bill
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
US (bank note worth $100)bancnotă de o sută de dolari s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Jake had trouble spending his hundred-dollar bill, since none of the cashiers would give him change for it.
the pink dollar (US),
the pink pound (UK)
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
figurative, informal (gay people's spending power) (putere de cumpărare a comunității gay)bani roz s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
ten-dollar bill nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (note worth 10 dollars)bancnotă de zece dolari s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 When I was a child, I always got a brand new ten-dollar bill for my birthday.
twenty-dollar bill,
twenty dollar bill
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
US (bank note worth 20 dollars)bancnotă de douăzeci de dolari s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Wow, would you look at that, I just found a twenty-dollar bill on the ground!
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'dollar sign' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'dollar sign'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.