WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
discuss vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (talk about)a discuta vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a vorbi vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 They discussed politics for an hour.
 Au discutat despre politică timp de o oră.
 Au vorbit despre politică timp de o oră.
discuss [sth] with [sb] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (talk about)a discuta vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a vorbi despre vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a dialoga vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 Peter agreed to discuss the matter with his father.
 Peter a fost de acord să discute problema cu tatăl său.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
discuss vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (speech, article)a dezbate vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 This article discusses the death penalty.
 Articolul dezbate problema pedepsei cu moartea.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
discuss [sth] further v exprverbal expression: Phrase with special meaning functioning as verb--for example, "put their heads together," "come to an end." (talk more about)a continua discuţia
 Parents can arrange a meeting with the school to discuss the matter further.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'discussed' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'discussed' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'discussed'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.