WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

college application


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"college" este afișată mai jos.

Vezi și: application

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (university divisions) (sub-diviziune a unei universităţi)facultate s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  (unitate de învăţământ superior)colegiu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 This university comprises three colleges: engineering, arts and sciences, and medicine.
 Universitatea cuprinde trei facultăţi: inginerie, arte şi ştiinţe şi medicină.
 This sentence is not a translation of the original sentence. Nu a fost admis la facultate, dar a intrat la un colegiu.
college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. mainly US (higher education establishment)studii superioare s.n.pl.
  colegiu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Did you go to college or start working after high school?
 Ai făcut studii superioare, sau ai început să lucrezi după ce ai terminat liceul?
 Ai urmat un colegiu, sau ai început să lucrezi imediat după terminarea liceului?
college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK (further education establishment)colegiu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 I went to college to do my A levels.
 This sentence is not a translation of the original sentence. Fiica mea studiază la colegiu.
college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK (secondary school)școală gimnazială s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  gimnaziu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 When she's 11, my daughter will start at our local college.
 Când o sa împlinească 11 ani, fiica mea va merge la școala gimnazială locală.
college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (small university) (instituţie universitară)colegiu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 She went to the local college and got a degree in psychology.
 Şi-a obţinut diploma în psihologie la colegiul local.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (faculty and students)studenţi și profesori s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
 The whole college protested when tuition fees went up.
 Toţi studenţii și profesorii au protestat când au fost mărite taxele școlare.
college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (association)asociaţie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  organizaţie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The college of architects holds an annual meeting.
 Asociaţia arhitecţilor ţine o întrevedere anuală.
 Organizaţia arhitecţilor ţine o întrevedere anuală.
college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK (public school)şcoală publică s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 He was sent to an expensive college at the age of 13.
 A fost trimis la o şcoală scumpă la vârsta de 13 ani.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
college boy nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (male student at a college)student s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Let's walk across campus and try to find a cute college boy.
college boy nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (young college-educated man)student s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 The college boy thinks he'll be running the company in six months.
college degree nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (qualification: graduate degree)diplomă de colegiu s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 It is hard to get a teaching job without a college degree.
college girl nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (student: female)studentă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Today she's 40 and she still looks like a college girl.
college girl nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (woman: young, educated)studentă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
college grad nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US, abbr, informal (college graduate)absolvent de colegiu s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Her mother scrubbed floors so her daughter could be a college grad.
college graduate nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US ([sb] with a college qualification)absolvent de facultate
college of architecture nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (institution: teaches architecture)facultatea de arhitectură
 Howard graduated from the college of architecture.
college of engineering nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (school: teaches engineering)facultatea de inginerie
 Irene is studying at the college of engineering.
college of liberal arts nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (school: general subjects)facultatea de arte liberale
 Keith is a lecturer at the college of liberal arts.
college of music nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (school: teaches music)facultatea de muzică
 Helen has a degree from the college of music.
college student nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. ([sb] studying at a college)student s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Henry is enjoying life as a college student.
college-prep adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." US, informal, abbreviation (filling college requirements)liceu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
college-preparatory,
college preparatory
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
US (school: secondary)liceu s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
community college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (educational institution)instituție de învățământ superior s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 You can save thousands of dollars by taking courses at a community college before attending university.
electoral college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (officials: vote for president) (SUA, politică)colegiu electoral s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 In the US we do not vote directly for the president, but instead for representatives to the electoral college.
junior college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (higher education)primii doi ani de facultate expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 After Steve finished junior college, he went to the University of Iowa.
naval college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (training institution for the navy)colegiu naval s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 After university, he attended naval college to start his training to become a naval helicopter pilot.
technical college nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (school of further and vocational education)colegiu tehnic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 At sixteen I went to a technical college to learn some practical subjects to prepare me for work.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'college application' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'college application'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.