cocktail

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈkɒkteɪl/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈkɑkˌteɪl/ ,USA pronunciation: respelling(koktāl′)

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
cocktail nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (alcohol)cocteil s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 This bar is famous for their unique cocktails.
cocktail nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. figurative (combination of drugs) (figurat)cocteil s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The cocktail of drugs in the man's body caused cardiac arrest.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
cocktail dress nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (women's eveningwear)rochie de seară s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 She looked stunning in her little black cocktail dress.
cocktail glass nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (cone-shaped drinking glass)pahar de cocktail s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The dessert was elegantly presented in a cocktail glass.
cocktail hour nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (pre-dinner drinks)ora cocktail-ului s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The group meets at sunset for a pre-dinner cocktail hour.
cocktail lounge nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (bar where cocktails are served)bar unde se servesc cocktail-uri s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 We can have a drink in the cocktail lounge before we go to dinner.
cocktail party nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (party where drinks are served) (petrecere)cocktail s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 To celebrate her promotion, she hosted a small cocktail party.
cocktail sauce nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK (ketchup and mayonnaise)sos din maioneză și ketchup s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 What the British call Mary Rose sauce or cocktail sauce the Americans call Thousand Island dressing.
cocktail sauce nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (ketchup and horseradish)sos din ketchup și hrean s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Mix ketchup and horseradish to make a great cocktail sauce for shrimp.
coffee table,
also US: cocktail table
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(low table used in living room)măsuță de cafea s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Please don't put your feet on the coffee table.
fruit cocktail nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (mixed-fruit dish)cocktail de fructe s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 As a child, I loved canned fruit cocktail; now I can't stand it.
Molotov cocktail nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (makeshift hand grenade)cocteil Molotov s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The fire was started by a well-aimed Molotov cocktail.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'cocktail' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:

Sintagme: [is, works as] a cocktail [waiter, waitress, maker], a cocktail [shaker, glass, maker], cocktail [snacks, napkins, sausages, onions, sticks], mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'cocktail' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'cocktail'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.