cheering

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈtʃɪərɪŋ/

Pe pagina aceasta: cheering, cheer

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
cheering adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (shouting encouragement) (strigăt)de încurajare loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
 The fans' cheering shouts resonated throughout the stadium, encouraging the football players.
cheering adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." figurative (encouraging, supporting)încurajant adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The nurse's touch was cheering, and the old woman smiled gratefully.
cheering nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US, abbr (cheerleading)aclamare s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Darcy decided to try cheering because her friends were on her school's squad.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
cheer viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (yell supportingly)a face galerie loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
  a ovaţiona, a aclama vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 The fans cheered.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. Suporterii făceau galerie pentru echipa favorită.
 Fanii ovaţionau (or: aclamau) echipa lor preferată.
cheer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (good spirits or mood)bună dispoziţie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  stare de bine s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 In Emily's heart, she was full of cheer.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. Buna dispoziție a copiilor i-a molipsit pe toți.
cheers interjinterjection: Exclamation--for example, "Oh no!" "Wow!" (common drinks toast)Noroc! interj.interjecție: Exprimă sentimente și manifestări de voință sau imită sunetele și zgomotele: vai!, zbang!, Dumnezeule!
  Sănătate! interj.interjecție: Exprimă sentimente și manifestări de voință sau imită sunetele și zgomotele: vai!, zbang!, Dumnezeule!
 Cheers!
 Noroc!
cheers interjinterjection: Exclamation--for example, "Oh no!" "Wow!" UK, informal (thanks)Mersi! interj.interjecție: Exprimă sentimente și manifestări de voință sau imită sunetele și zgomotele: vai!, zbang!, Dumnezeule!
  Mulțam fain! expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 Cheers, mate.
 Mersi, prietene.
cheers interjinterjection: Exclamation--for example, "Oh no!" "Wow!" UK, informal (goodbye)toate cele bune expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 Cheers! See you at school.
 Toate cele bune! Ne vedem la școală.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
cheer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. usually pl (cry of joy)urale s.f.pl.: Substantiv feminin, forma de plural
  ovaţie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Three cheers for the winner.
 Trei urale pentru câştigător.
cheer nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. figurative, uncountable (food and drink)ospăț s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  mâncare și băutură expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 The tables were laden with cheer, ready for everyone to start feasting.
cheer viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (be a cheerleader)a fi majoretă loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 I have been cheering for three years.
 Sunt majoretă de trei ani.
cheer vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (yell supportingly)a face galerie loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 The fans cheered their team.
 Fanii făceau galerie echipei.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'cheering' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:


Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'cheering' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'cheering'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.