checkered

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈtʃɛkərd/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈtʃɛkɚd/ ,USA pronunciation: respelling(chekərd)

Pe pagina aceasta: checkered, checker

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
checkered (US),
chequered (UK)
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
(pattern: checked)în carouri loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
  ecosez adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 Chrissy spread a checkered blanket on the grass and stretched out on it.
checkered (US),
chequered (UK)
adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house."
figurative (past: varied, questionable) (figurat)dubios, suspect adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  (literar)îndoielnic adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
  veros adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The public is wary of the new governor's checkered past.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
checkers nplplural noun: Noun always used in plural form--for example, "jeans," "scissors." US, uncountable (board game: draughts) (joc)dame s.f.pl.: Substantiv feminin, forma de plural
 He learned to play checkers when he was four.
checker (US),
draughts piece
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
US (game counter)tablă de dame loc.subst.locuțiune substantivală: Grup de două sau mai multe cuvinte care împreună au valoare de substantiv: aducere aminte, părere de rău.
  tablă de şah loc.subst.locuțiune substantivală: Grup de două sau mai multe cuvinte care împreună au valoare de substantiv: aducere aminte, părere de rău.
 One of the checkers is missing from the game set.
checker (US),
chequer (UK)
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(Chinese Checkers piece) (jocuri)disc de lemn utilizat în jocul Dame s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Don't let the baby play with the checker, he could choke on it.
checker vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (give checked pattern to)a stria vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a imprima cu carouri expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
checker nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (person: verifies [sth])verificator s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
  controlor s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 Send the data to our checker for verification.
checker nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. US (grocery cashier)casier s.m.substantiv masculin: Desemnează ființe de sex masculin sau obiecte de parte bărbătească: băiat, ban, munte.
 The checker rang up our purchase quickly, and we were on our way.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'checkered' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:


Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'checkered' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'checkered'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.