Pe pagina aceasta: cat litter, litter
'cat litter' este un termen alternativ pentru 'litter'. Îl veți regăsi pe unul sau pe mai multe dintre rândurile de mai jos.'cat litter' is an alternate term for 'litter'. It is in one or more of the lines below.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
cat litter nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (toilet material for cats)nisip pentru pisici s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
litter nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (trash in street)gunoi s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  murdărie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The streets were filled with litter because the waste management workers were on strike.
 Străzile erau pline de gunoi, pentru că lucrătorii de la salubritate erau în grevă.
litter nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (gravel for pet waste) (animale de companie)nisip s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  așternut igienic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 I changed the litter in the cat's tray.
 Am schimbat nisipul din tava pisicii.
litter nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (baby animals) (animale)pui s.m.pl.: Substantiv masculin, forma de plural
 The dog threw a litter of puppies last month.
 Cățeaua a fătat câțiva pui luna trecută.
litter [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (throw trash)a arunca gunoi expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 People who litter the pavement really make me angry.
 Oamenii care aruncă gunoi pe trotuar chiar mă enervează.
litter viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (throw trash)a arunca gunoi pe jos expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 Ben littered because he didn't see a trash can to throw his garbage into.
 Ben a aruncat gunoi pe jos, pentru că nu a văzut un coș de gunoi în care să-l arunce.
litter nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (vehicle: sedan chair)lectică s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The duchess was carried through the streets in a litter.
 Ducesa era transportată pe stradă într-o lectică.
litter nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (stretcher)targă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The wounded man was carried to the doctor in a litter.
 Bărbatul rănit a fost transportat la medic pe o targă.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
litter nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (leaf litter)strat de frunze s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The wild pig dug through the leaf litter looking for mushrooms.
litter viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (animal: give birth)a făta vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
  a naște pui loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 The cat littered already, the kittens are almost ready to open their eyes.
litter [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (make a nest)a face culcuș expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 Tom littered the guinea pigs with fresh bedding.
litter [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (clutter, cover)a murdări vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Clothes and papers littered the floor of the office.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
În Liste: Pets, mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'cat litter' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'cat litter'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.