carriage

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈkærɪdʒ/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/ˈkærɪdʒ/ ,USA pronunciation: respelling(karij; for 9 also karē ij)

Pe pagina aceasta: carriage, railcar
'carriage' este un termen alternativ pentru 'railcar'. Îl veți regăsi pe unul sau pe mai multe dintre rândurile de mai jos.'carriage' is an alternate term for 'railcar'. It is in one or more of the lines below.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
carriage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (vehicle pulled by horses)trăsură s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  caleaşcă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  şaretă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 You can take rides in a carriage in the park during the warmer months.
 În lunile calde, te poți plimba cu trăsura în parc.
carriage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (transport of [sth], [sb])transport s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
carriage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (posture)postură s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  ţinută s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  înfăţişare s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Claire presented herself with an upright, stiff carriage.
 Această propoziţie nu este o traducere a propoziţiei englezeşti. Modelele au învățat că postura corpului este foarte importantă pentru prezentările lor.
carriage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (part of a typewriter) (piesă cilindrică mobilă)car s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 When the typewriter goes "ding", move the carriage to the right.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
carriage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK (train car)vagon s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
railcar,
railroad car (US),
railway car,
railway carriage,
train carriage,
carriage (UK)
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(passenger coach of a train) (vagon)s.n.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
carriage | railcar
EnglezăRomână
baby carriage (US),
pram (UK)
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(pram)cărucior pentru copii s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  căruț s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 Old-fashioned baby carriages are beautiful, but they're not very practical.
hackney cab,
hackney carriage
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
UK (black London taxi) (negru, tipic Londrei)taxi s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
horse-drawn carriage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (vehicle pulled by a horse)trăsură trasă de cai s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 In some Spanish cities, you can hire a horse-drawn carriage to ride around and see the sights.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'carriage' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:

Sintagme: UK: [stayed, slept] in an old carriage house, UK: carriage [returns, agreements, talks], UK: the carriage [fee, price], mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'carriage' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'carriage'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.