caged

UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/ˈkeɪdʒd/

From the verb cage: (⇒ conjugate)
caged is: Click the infinitive to see all available inflections
v pastverb, past simple: Past tense--for example, "He saw the man." "She laughed."
v past pverb, past participle: Verb form used descriptively or to form verbs--for example, "the locked door," "The door has been locked."
Pe pagina aceasta: caged, cage

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
caged adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (kept in a cage)ținut în cușcă adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
 The parakeets are caged most of the time, but sometimes they are free to fly around the apartment.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
cage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (enclosure, box for animal)cușcă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  colivie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Most zoos don't keep animals in cages anymore.
 Majoritatea grădinilor zoologice nu mai țin animalele în cuști.
cage [sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (animal: keep in a cage)a băga în cușcă loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
  a băga în colivie loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 Pet owners should not cage their pets as punishment.
 Stăpânii animalelor de companie nu ar trebui să își bage în cușcă animalele, pentru a le pedepsi.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
cage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (basketball enclosure) (baschet)teren îngrădit cu plasă s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
cage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (ice hockey enclosure) (hochei)patinoar îngrădit cu plasă s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
cage nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (mining: enclosed moving platform)cabina liftului s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  cușca liftului s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
cage [sb] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." figurative, often passive (person: put in prison)a trimite la zdup, a trimite la mititica, a băga la închisoare expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
  (arest)a închide vb.tranz.verb tranzitiv: Verb a cărui acțiune se răsfrânge direct asupra unui obiect, construindu-se cu ajutorul complementului direct: a deschide geamul (geamul fiind complementul direct). Pentru a verifica dacă un verb este sau nu tranzitiv, i se pune întrebarea pe cine?, ce?. Ce deschid? Ce citesc? Pe cine întreb?
 Hank was caged for fifteen years.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'caged' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'caged'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă
Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.