becoming

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations/bɪˈkʌmɪŋ/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/bɪˈkʌmɪŋ/ ,USA pronunciation: respelling(bi kuming)


From the verb become: (⇒ conjugate)
becoming is: Click the infinitive to see all available inflections
v pres pverb, present participle: -ing verb used descriptively or to form progressive verb--for example, "a singing bird," "It is singing."
Pe pagina aceasta: becoming, become

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
becoming adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (attractive)care vine bine expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
  care se potriveşte expr.expresie: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, Nu mai spune!.
 That's a very becoming hat. That blue dress is very becoming on you.
 This sentence is not a translation of the original sentence. Pune-ți sacoul acela care vine bine pe tine.
becoming adjadjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (appropriate)cuviincios, decent adj.adjectiv: Arată însușirea unui obiect sau a unei ființe, acordându-se în gen și număr cu acestea: floare mirositoare, copii deștepți.
Notă: Often used with negatives
 My grandmother believed a lady should always act in a becoming manner.
 Bunica mea credea că o doamnă trebuie să se poarte mereu cuviincios (or: decent).
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
become [sth] viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." (grow to be [sth], [sb])a deveni vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a începe să fie vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
 That client is becoming quite a problem.
 Clientul ăsta devine foarte problematic.
 Clientul ăsta începe să fie o problemă.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
become vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (change into)a se transforma vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
  a se metamorfoza vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
 The caterpillar became a moth.
 Omida s-a transformat în molie.
become vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (to suit, be attractive)a-i sta bine loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
  a-i veni bine loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
 Your new suit becomes you very well.
 Noul tău costum îţi stă foarte bine.
 Noul tău costum îţi vine foarte bine.
become vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." (to be in keeping with)a se cuveni vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
  a se cădea vb.reflex.: Verbele reflexive sunt însoțite de pronume reflexive care nu pot fi înlocuite cu pronume personale sau cu substantive în același caz: a se ruga, a se bucura, a se mira, a se gândi, a-și da seama . Pronumele reflexive care însoțesc verbul sunt mă/te/se/ne/vă/se.
 It doesn't become a woman in your position to behave in that way.
 Nu se cuvine ca o femeie cu poziţia ta să se poarte astfel.
 Nu se cade ca o femeie cu poziţia ta să se poarte astfel.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
'becoming' găsit și în aceste intrări:
În descrierea în limba engleză:
Română:

Sintagme: that [dress, shirt] is (not) becoming (on you), that is a (very) becoming [dress], got a becoming (new) [haircut, hairdo], mai mult...

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'becoming' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'becoming'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.