WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

batterie de cuisine

US:USA pronunciation: respellingUSA pronunciation: respelling(batə rēdə  kwē zēn)

Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"battery" este afișată mai jos.

Vezi și: batterie | de | cuisine

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (electrical power cell)baterie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  acumulator s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The portable radio requires four AA batteries.
 Radioul portabil necesită patru baterii AA.
battery,
car battery
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(for car's lights, etc.) (maşină)baterie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  acumulator s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The battery died because Wilma left the headlights on all night.
 Bateria a murit pentru că Wilma și-a lăsat farurile aprinse toată noaptea.
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (law: inflicting physical harm) (juridic)atac s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The suspect was charged with battery and resisting arrest.
a battery of [sth] nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. figurative (large number: of [sth])grămadă, mulțime s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  un car de loc.adj.locuțiune adjectivală: Grup de cuvinte cu valoare de adjectiv: de seamă, de bună credință, plin de sine.
 The patient underwent a battery of medical tests.
 Pacientul a trebuit să facă o grămadă (or: mulțime) de analize medicale.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (device supplying power to computer) (computer)baterie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The battery weighs more than the body of the laptop.
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (artillery group) (armată)baterie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (group of persons) (persoane)echipă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  grup s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (baseball: pitcher and catcher) (baseball)pereche la bătaie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK (group of cages for poultry)țarc, cuibar, coteț s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (place artillery is mounted) (subunitate de artilerie)baterie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The old Civil War battery in Charleston is a popular tourist attraction.
battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (unit of troops)subunitate s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
battery,
batterie
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(band: percussion section) (muzică)baterie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  tobe s.f.pl.: Substantiv feminin, forma de plural
  percuție s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
EnglezăRomână
assault and battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (crime: direct physical assault)tâlhărie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
battery cable nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (connects cars' batteries)cablu de baterie s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
battery charger nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (device: powers batteries)încărcător pentru acumulatori
 The battery charger takes two hours to re-charge four AA batteries.
battery tester nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (device: checks power)tester de baterii s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  dispozitiv de testare a bateriei s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
nickel-cadmium battery nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (type of rechargeable battery)baterie cu nichel-cadmiu s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'batterie de cuisine' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'batterie de cuisine'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.