WordReference nu poate traduce exact această frază, dar poți face click pe fiecare cuvânt pentru a afla ce înseamnă:

basin range


Nu am putut găsi întreaga frază pe care ai căutat-o.
Intrarea pentru"basin" este afișată mai jos.

Vezi și: range
Pe pagina aceasta: basin, washbasin

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
basin nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. mainly UK (large washbowl)lighean s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 This antique basin has a matching pitcher.
 Acest lighean vechi are și un ulcior asortat.
basin nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (kitchen sink)chiuvetă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The kitchen comes equipped with a large, restaurant-style metal basin.
 Bucătăria este dotată cu o chiuvetă metalică mare, în stilul celor din restaurante.
basin nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (hand basin: bathroom sink) (baie)chiuvetă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Jeff filled the basin and grabbed the soap to wash his face.
basin nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (geography: depression)golf s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The basin was completely flooded after the spring rains.
 Golful a fost inundat complet, după ploile de primăvară.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
basin,
basinful
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(amount a basin holds)conținutul unui lighean s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The servant stumbled and spilled a whole basin of water on the kitchen floor.
basin nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (place where vessels are docked)bazin portuar s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  doc s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
 The yacht is safely moored in the protective basin.
basin nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (geology)depresiune, vale s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The thick sedimentary layers are visible in these basins.
basin nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (land sloping into stream)bazin hidrografic s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  albie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 Many kinds of turtles and birds make their homes in the basin of the Congaree River.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Forme compuse:
basin | washbasin
EnglezăRomână
bathroom sink nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (washbasin)chiuvetă de baie s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 The washer was broken so I washed my clothes in the bathroom sink.
hand basin,
washbasin
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
(sink for washing hands) (pentru spălat mâinile)chiuvetă s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 There is a washbasin in each room.
river basin nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (land sloping into a stream)bazin al râului s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'basin range' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'basin range'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.