Mike

Listen:
UK:*UK and possibly other pronunciationsUK and possibly other pronunciations'mike', 'Mike': /ˈmaɪk/US:USA pronunciation: IPA and respellingUSA pronuncation: IPA/maɪk/ ,USA pronunciation: respelling(mīk)

Inflections of 'mike' (v): (⇒ conjugate)
mikes
v 3rd person singular
miking
v pres pverb, present participle: -ing verb used descriptively or to form progressive verb--for example, "a singing bird," "It is singing."
miked
v pastverb, past simple: Past tense--for example, "He saw the man." "She laughed."
miked
v past pverb, past participle: Verb form used descriptively or to form verbs--for example, "the locked door," "The door has been locked."
Pe pagina aceasta: Mike, mike

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
Mike nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. (male given name: short for Michael) (diminutiv pentru Michael)Mike n.propriu
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

WordReference English-Romanian Dictionary © 2020:

Traduceri principale
EnglezăRomână
mike,
mic
nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc.
informal, abbreviation (microphone)microfon s.n.substantiv neutru: Desemnează în general obiecte și se deosebește prin faptul că la singular se numără ca un substantiv masculin, iar la plural ca un substantiv feminin: un creion, două creioane, un obiect, două obiecte, un articol, două articole.
mike [sb/sth] vtrtransitive verb: Verb taking a direct object--for example, "Say something." "She found the cat." informal, abbreviation (supply or amplify with microphone)a transmite printr-un microfon expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
mike,
mic
viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived."
informal, abbreviation (use microphone)a folosi un microfon expr.vb.expresie verbală: Grup de mai multe cuvinte care nu sunt suficient sudate cât să formeze o locuțiune, exprimând în mod concis o idee: a se lua cu mâinile de păr, a se da de-a dura, a se face luntre și punte.
 You need to make sure you mike properly when you're recording a singer.
mike nnoun: Refers to person, place, thing, quality, etc. UK, slang (idling, loafing)leneveală, trândăveală s.f.substantiv feminin: Desemnează ființe de sex feminin sau obiecte de parte femeiască: femeie, casă, plajă.
 
Traduceri suplimentare
EnglezăRomână
mike viintransitive verb: Verb not taking a direct object--for example, "She jokes." "He has arrived." UK, slang (to loaf)a tăia frunză la câini loc.vb.locuțiune verbală: Grup de cuvinte cu înțeles unitar care conține în mod necesar un verb și are valoarea morfologică a unui verb. Exemple: a băga în seamă, a sta de vorbă, a-și aduce aminte.
  a lenevi vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  a trândăvi vb.intranz.verb intranzitiv: Verb a cărui acțiune nu se răsfrânge în mod direct asupra unui obiect și care necesită un complement indirect în construcție: a pleca , a merge. Dacă un verb nu susține continuarea la o întrebare de genul pe cine?, ce? atunci nu poate fi urmat de un complement direct, deci este intranzitiv.
  Lipsește ceva important? Raportează o eroare sau sugerează o îmbunătățire.

Discuţii pe forum care conţin cuvântul (cuvintele) 'Mike' în titlu:

Vezi traducerea automată a Google Translate a 'Mike'.

În alte limbi: Spaniolă | Franceză | Italiană | Portugheză | Germană | Olandeză | Suedeză | Rusă | Poloneză | Cehă | Greacă | Turcă | Chineză | Japoneză | Coreeană | Arabă

Reclamă
Reclamă

Raportează o reclamă care ți se pare nepotrivită.